Toimitusehdot ja muuta tärkeää tietoa tuotteistamme.

Toimitusehdot

Kauppasopimus on sitova, kun olemme saaneet maksusuorituksenne ja käsitelleet tilauksenne. Tilaustanne aletaan valmistaa vasta kun olemme saaneet maksusuorituksenne. Sitoudumme käsittelemään tilauksenne ja valmistuttamaan tilaamanne tuotteet viivyttelemättä sekä informoimaan oleellisista tilauksen ja toimituksen kulkuun tai muutoksiin liittyvistä seikoista. Huomioittehan, että teille sähköpostitse lähetettävä valmistumisaika-arvio, on päivämäärä, jolloin tilauksenne on valmiina tehtaalla. Tämän jälkeen tilaamme kuljetuksen ja Posti ottaa teihin yhteyttä n.1-3 vuorokauden kuluessa toimitusajankohdan sopimiseksi. Emme vastaa kuljetusyrityksestä aiheutuneesta viivästyksestä.

Kotipihaan toimitus klo 8.00-16.00. Lähetys toimitetaan kuljetusalustoineen pihaan jakeluauton läheisyyteen.

Palautusehdot

Tuotteet ovat yksilöllisiä, joten emme valitettavasti pysty antamaan niille palautusoikeutta (kuluttajansuojalaki, 6. luku, 16. pykälä).

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, otattehan yhteyttä meihin heti tuotteen saatuanne. Korjaamme tai hyvitämme virheelliset tuotteet.

Tarkistattehan heti toimituksen saapuessa, että tilaamanne tuotteet ovat virheettömiä. Voitte pyytää kuljetusyritystä odottamaan tarkastuksen ajan. Mikäli tuotteissa on virheitä, pyydättehän kuljettajaa tekemään vahinkoilmoituksen heti. Säilytättehän pakkausmateriaalit, koska niitä saatetaan tarvita, jos tuote lähetetään korjattavaksi. Voitte ilmoittaa mahdollisesta virheestä sähköpostitse: mooble@mooble.fi tai numeroon: 03-7882080 klo 9.30 – 15.

Maksutavat

Ennakkomaksu, tilisiirto

Mikäli valitsette kyseisen maksutavan, saatte laskun sähköpostiinne heti tilauksen jätettyänne. Kun maksusuoritus on saapunut, alamme valmistuttamaan tilaamianne kalusteita.

Luottokortit

Voitte maksaa Visa-, Visa Electron-, MasterCard- tai Maestro-luottokorteilla.

Verkkopankit

Voitte maksaa Nordean, OP:n, Tapiolan, Danske Bankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, S-Pankin, Aktian, Pop-pankin tai Säästöpankin -verkkopankeissa, mikäli olette saanut pankista verkkopankkitunnukset.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail

Usein kysyttyä

Valmistetaanko kaikki tuotteenne aina mittojen mukaan?

Tuotteemme valmistetaan aina tilauksesta noudattaen mallistoa ja asiakkaan valitsemia omia mittoja.

Mistä materiaaleista Kalusteenne valmistetaan?

Kalusteemme valmistetaan pääasiassa Mdf -levystä (lyhenne englannin sanoista medium density fibreboard), joka on havupuusta valmistettu kuitulevy.

Miten tuotteenne on pintakäsitelty?

Kaikki tuotteemme ruiskumaalataan käsin tai pinnoitetaan puuviilulla, joka pintakäsitellään lakkaamalla.

Mikä on puuviilu?

Puuviilut ovat massiivipuusta sorvattuja tai leikattuja puupintoja. Viilupintojen etuna on puun syykuvioinnin näyttävyys ja rauhallinen tasainen pinta. Puuviilu on oikeaa puuta ja sen vuoksi syykuvioinnit ovat aina hieman erilaisia ja siten yksilöllisiä.

Kuinka paksuja kalusteidenne rungot ovat?

Yleisin runkopaksuus on 30mm. Jaava -tuotteissa rungon paksuus on 50mm ja Blok -tuotteissa 19mm.Hyllylevyjen, ovien ja laatikoiden etusarjojen paksuudet ovat 19mm. Viilutettujen tuotteiden rungot ovat n.26-27mm.

Mitä materiaalia laatikoiden sisukset ovat?

Laatikoiden runkomateriaali on koivuvaneria.

Kuinka suurta painoa tuotteenne kestävät?

Tuotteemme on suunniteltu tukeviksi ja kestämään niiden käyttötarkoituksen vaatimat rasitukset. Kaikkien säilytyskalusteidemme alla kulkee leveyssuunnassa ns. ”piilosokkeli”, joka tukee tuotteen koko leveydeltään lattiaan. Tämän vuoksi esim. Tv -tasot kestävät raskaankin taulutelevision painon, ilman että runko pääsee notkahtamaan.

Täytyykö kalusteet kasata itse?

Tuotteiden kestävyys ja laatu on meille tärkeää, sen vuoksi toimitamme ne aina valmiiksi koottuina.

Bonusway

Mikä on Bonusway?

Bonusway maksaa jäsenilleen takaisin bonusta hänen tehtyä ostoksia bonuswayn jäsenenä olevan verkkokaupan kanssa. Mooble on bonuswayn jäsen.

Miten Bonusway toimii?

Siirry Moobleen Bonusway kautta, tee ostoksesi normaalisti ja Bonusway maksaa rahaa takaisin pankkitilillesi. Mooble ei vastaa Bonuswayn tarjoamista bonusmaksuista. Lisätietoja voit lukea täältä.

Comments are closed.